SBP

Thursday, 29 December 2011



Hey guys, harini rad nk wt post psl impian rad lepas PMR... haritu rad gn member rad budk telok mas beusaha utk mintak transfer.. lps g breakfast kami straight pegi JPN MELAKA...kt situ xwt ape pon.. Then,kami decide utk g SMK BUKIT KATIL utk amik borang permohonan pertukaran skolah...dh isi sbg draft kitorg g lak SMK TELOK MAS skolah kwn rad tu... Kt situ ckg die kata lps 2 minggu baru boleh mohon.. Maybe diorg ade orientasi kot.. So,bile dh xde pape nk wt,kami pon balek jelaa...


Ptg tu rad tertido n tgk no skul misscall..maybe borg dh siap.. So,esknye rad gn mak g skolah utk amik borg tu n beli buku skolah sekali.. And f.y.i surat permohonan rad utk transfer tak disokong pengetua.. Alahai, sedihnye.. Saya nk pndh.. Pengetua tau aku nk pndh MGHS,die kata takpyh pndh,tunggu SBP baru boleh pindah.. Tp, knpe nk halang aku pindah.. Byk lg pelajar cemerlang kt skul ni,bknnye xde... Aku mohon jek,mne tau xdpt sbp..time ni jek aku free nk ururskan bnde tu sume... Lg satu jantina aku pon letak tak betol.. APAKAH ADA HIKMAH DI SEBALIK INI SEMUA??


Tp,seriously aku xnk skul situ smpai form 5 sbb bg aku saingan tipis sgt.. Plus,aku nk jd student yg better dlm akademik ataupon sahsiah.. Dhle MRSM aku tak mohon lgsg.. Peluang keemasan aku lepas jek, exm die aku tak amik mmg takkan boleh aku masuk.. Aku mohon SEKOLAH SERI PUTERI, CYBERJAYA.. Oke,skolah tu mmg aku tau susah nk masuk,marks kalau nk masuk msti 90++.. Yelaa,tu skolah elit.. Pencapaian setiap tahun bgs.. That's why laa aku nk masuk skolah tu..dh byk kali aku bce psl skolah tu... MEMANG BEST!.. Tp,kalau tak dpt situ pon aku redha jelaa,aslkan aku tetap pindah.. Tak kesah le dpt SBPI SELANDAR sekalipon yg kt melaka jgk.. Kalau aku dpt mmg ALHAMDULILLAH sgt2... Lgpon lately ni aku byk knl gn students kt SBPIS..hehe,, diorg sporting.



#SBPI SELANDAR


# SSP, CYBERJAYA


TERIMA KASIH SBB AWK SUDI BACA POST SAYA.. KOMEN-KOMEN LAA...

0 comments: