'Abang Gile' :D

Thursday, 19 January 2012



Hye readers, harini kan ... aku nak share siket story pasal budk form 5 skolah aku... lalalalalala... Nme die Muhamad Syafiq bin Razak... kelas 5 Akaun... aku kenal die last year mse kitorg kursus SLAD kt skolah.. haha, mule-2 kitorg tak satu group, pastu dh kump die 'buang' die.., die masuk laa goup kitorg.. Time tu aku gn kawan aku jek pompuan.. Aku lak jd assistance die.ooo, WTH, ahahaha.... dulu, aku knl die..nmpk die, buat bodoh jek.. yelaa, aku kn mse tu form3...alim-2 kucing jap..n segan laa konon..

Tp,tahun ni aku oke jek gn die..haha, perangai pon gile-2... Elok ah tu... best laa jgk kwn gn die..n die suke cari pasal gn aku.. Die ni PENGERUSI KELAB SLAD tau... hahaha, kerek jek... Konon bangge le tu ye chapit... Ko kalau tak wt keje, aku report kt ckg...hahaha... [peace] ^^V

Pastu...tup tup, die nk aku jd adek die...hahah,kesiyan ye xde adek... Konon sunyi...cume soulmate die jek yg happy kan die.. Yelaa, untung laa ade awek kan-2?? Awek die lawa... puteh melepak. Tak silap aku baru masuk last year.. Nme die::: nk sebot ke tak?? Takpyh le...hahaha. Kang nnti diorg ckp aku kecoh.. :D Die ni mls siket ... haha, org merentas desa ...die sebok dok umah... Pastu kasi alasan nk kasi peluang kt org lain... Eleh! :P ... kitorg menang au... RUMAH JEBAT JOHAN.. hahaha, purple kedue..kire oke le kot :)

Wey chapit! Mekaseh au sbb sudi jadikan aku adek kau... hahaha.... aku dpt straight A PMR, kasi le hadiah...bhahaha, muke tak tau malu betol aku nih.. >.<

# aku suke gambar ni... nmpk SIMPLE :)

# adoyyy, poyo betol mamat nih........ :P

# ni le keje die.... BREAKDANCE hari-2... woit woit, kau nk spm tau tahun ni.... kurang-2kan siket :D


TERIMA KASIH SBB AWK SUDI BACA POST SAYA.. KOMEN-KOMEN LAA...

0 comments: