BUDAK-2 SISME =='

Wednesday, 25 January 2012



Hey readers... harini kan aku nk share gn korg budak2 SBP yg aku knl... hee~~ Diorg ni semue asl dari SBPI SELANDAR... oke..best laa jgk kwn gn diorg ni.. Gile2 cm aku jgk.., tp tak seteruk diorg laa... hahaha.. Oke, mule2 aku bangge kejap sbb ade kwn2 yg skolah kt SISME.. yelaa, skolah terbaik negeri selain MOZAC kan... tp, tu dulu... skrg aku tak heran .. :P ...

Oke, cternye start cmni... aku bukak fb n godek2 akaun org.. Org tu ialah Mursyid.. n aku klik jek gmbr yg di-tag.. n inilah die.. gmbr yg menjadi kontroversi :
# poyo jek lebih ar... :P

# mule2 budi bhsa tinggi aku nih , ckp "awk sy" haha,
last2 gune jelaa "kau aku" . senang!

n org yg mule-2 wt aku 'bengang' ialah UCHIHA DANIAL... pastu masuk pulak si MUHAMMAD AMIZAN SHUKOR... tmbh lg dgn si MUHAMMAD SYAYUTTI... FAHMI laa, ZUL SILVERSTONE laa.. FITRI ARSHAD laaa... ntah mcm2 org aku jumpe laa... adoyy, nk marah teros tak leyh pulak sbb baru jek knl.. hahaha :D

Hahaha, naseb baik diorg takde no fon aku...kalau tak mmg makin pening kepala aku... Ade ke patot korg ckp aku ni awek ALEP? tak patot tak patot! ... Kitorg kwn je laa...itu kesah lme... aku dh tutup buku laa ngeng~ 

Pastu ade le hamba Allah ni letak gmbr ntah pape... naseb baik laa aku private gmbr yg org tag.. so, xde laa public sgt kan? Ini die gmbr nye :
# tau sgt laa ni rekaan :P
Skrg ni aku nk kenalkan korg kt kwn2 baik aku lg menggembirakan hati aku... hahahaha :D

# ni si MIJAN ... die ni asl chat jek msti nk cari psl gn aku or tanye psl blog die
p/s : reti ke ko main gitar.. meh tunjukkan kt skype gn kitorg

# haa, ini die si UCHIHA DANIAL... ape nme sbnr kau ek ??

# ni SYAHMIE SAKRI.. hahaha, aku rse ko yg paling hensem kot... bhahaha :D
die ni tak byk komen, mcm member2 die yg lain .. bgs2 ! ^^
aku kenal die dh lme sbb masuk competition haritu... :)

# ni FITRI ARSHAD.. nme fb die IRTIF DASHRA.....
haish ==' berbelit2 lidah aku sebut

# ni deff MUHAMMAD SYAYUTTI... hahahaha
menatang ape ntah ... =,=
Haa, tak cukup aku kene buli kt gmbr, kt im, kt wall aku sndiri... Skrg kt group pulak.. Nme group tu BOND OF 1996.. aku rse alep yg masukkan kot..hihi, thanks dude! Tp, yg aku bengang, kt sini pon nk cetuskan publisiti tak betol tu... MUHD ZIAD! oke, kau ejek aku.aku ejek kau balek.. hahahaha.. kesiyan die... haritu awek die masuk skolah lmbt sbb demam campak ke ape ntah.. hahahaha :D.. mule2 aku ejek die wanie MOKHTAR.. hahaha, die tak ngaku sbb bkn wanie mokhtar, tp wanie MOKTAR.. oke, dude... sori salah.. heheh.. 

tp bgs jgk.. smlm die ajk skyping gn kwn2 die n member2 yg lain kt group tuh.. SKYPE kalau video call takpe... ni stakat dgr suare.. hahaha, aku pon wt bodoh je laa... aku lyn korg, tak psl2 kene "SOMBONG" setepek kt fb gn org lain... hahaha :D... takpe2, small matter meyh... next time skype lg ye kwn !

# ziad ! thanks .. cm tau2 jek aku nk gmbr nih.. hahaha
p/s : aku rse budk SISME gile skype... yelaa, sume yg aku knl sume ade  skype acc
Oke... tu je kot aku nk membebel... lg ?? rse nye takde ... haa . ouh yea! ni die hamba Allah yg dok pushing aku wt post psl korg .... ALEP n MIJAN ==' ... ingat aku nih komuter ke tak tau ngantok?? :P

# dgn si MIJAN

# im aku n ALEP
Oke ... tu jek, bye2 ... assalamualaikum... n aku suke kau gn korg... HONESTLY! .. hee, psni kite sme2 masuk asrama laa.. korg SISME, MELAKA aku lak SESERI, KL :D


OKE GUYS! ALL THE BEST EA EDUCATION KORG ... KORG PELAJAR CEMERLANG.. AKU TAU TU ! :)


cop-2 ! aku nk jgk kwn gn budk pompuan skolah korg... hahaha, kalau diorg sporting laa kan .. >.<


TERIMA KASIH SBB AWK SUDI BACA POST SAYA.. KOMEN-KOMEN LAA...

2 comments:

amizan shukor said...

wah...bgus2....bnge aq...muhhaahaaa...

radziah lioness :D said...

ye ? hahaha... syukur2..