Jangan Lupakan Namaku~

Monday, 30 January 2012



Hey kawan2.. hehehe, aku dh nk pindah dah... dh nk tinggalkan korg.. cehh~ , Mule-2 mmg laa excited gile nk move sbb yelaa, spe tak haappy dpt SBP.. ni yg aku mintak, so tak mgkn laa aku tolak... Tp lame-2, sumpah aku ckp aku mmg sedih gile nk tinggalkan korg ... yelaa, dh 3 tahun kot kite sme-2 kan ?? Yg aku baru knl mse form2 pon n even form3.. or tak kesah laa spe korg, aku suke doe kwn gn korg.. Hahaha, gile-2 , time gadoh..gadoh betol.. Ye, aku tak mgkn akn lupe sume tu..

Hahaha, ingat tak time budk laki kene surat merah ?? hahaha, walaupon aku xde n xdpt surat merah uh.. Aku kesiyan kot kt korg.. bhahaha, takpe2 .. KENANGAN ~
Ouh  yea, bg aku la kan.... tahun 2011 laa yg paling best.. Time kite PMR kn ?? Hahaha, result korg mmg gempak laa.. walaupon yg dpt straight As tu bpe ketul je kan... Aku bkn nk cter psl PMR, tp psl tahun 2011... Ntah laa, byk kot memori... Aku tak ingat tp aku takkan lupe .. :)

Tp naik form4 sume dh berpecah, masuk kls lain laa...skolah lain laa... hmm, aku ye-2 halang org nk pndh, tp aku sndiri yg pndh kn? hehehe... alaa, aku ade ke ta ke sme je laa... Mule-2 je korg feeling lebih... lme2 oke lah tu .. SMILE SIKET ... :)

Takpe-2 , nnty raye aku dgn segala hormatnye n penuh keikhlasan hati menjemput korg raye rumah aku tahun ni... lai lai, dtg ramai-2... Ruangan mencukupi.. hahaha :D ...

Oke, aku nk pot pet byk2 pon tak gune gak kan ??.. ngehh ngehh~ tp, ade siket pesanan :
# keep in touch gn aku oke... ko ingat aku, aku ingat ko.. ko lupe aku, aku tetap ingat ko.. :D
# study rajen-2 , naikkan result SPM lak...
# korg kalau dh sukses , jgn le lupekan aku yg ALONE kt sini... waa~ dh le sume pompuan
# haaa! paling penting ... kalau dh KAWEN jgn lupe jemput aku au... ko tak jemput , siap ko !!
# thanks for everything wey... aku SYG korg <3 ... ceh, baru rsenye syg ~
# nnty kirim salam kt cikgu-2 eh , especially TEACHER HASRONI... rindu kot die membebel kt kite cm dulu
# ape lg ek ?? aa,, tu jelaa kot...
# jgn lupe doakan aku moge-2 aku boleh berjaya kt SESERI mcm kt SMKBK <3

I LOVE YOU FRIENDS !!
-klik kt gamabr ni utk tgk lg dkt n lg cantek-




-nak lg gambar?- tekan link kt bwh ni :

Semalam adalah kenangan, hari ini adalah kenyataan, esok adalah harapan…..Iman itu bukan hanya harapan, ia adalah apa yang terpancar di dalam hati dan dibuktikan dengan amalan…



TERIMA KASIH SBB AWK SUDI BACA POST SAYA.. KOMEN-KOMEN LAA...

3 comments:

nur shahellin said...

terharuu , okay ! takcare bestie ! sayang kauuuuuuuu !

nur shahellin said...

gooluck ea :) jangan lupe aku kawan ,,, sumpah sedih gile doeeeee

radziah lioness :D said...

oke... aku takkan lupekan korg laa...
korg laa kwn aku dunia akhirat :)