Munshi 2009

Monday, 2 January 2012



Hye readers,semalam NEW YEAR 2012.. Rse mcm baru jek kitorg sume bersama2 kt skolah n amik exam PMR.. Form1,2,3.. Semuanye ade mkne yg tersirat.. Lepas ni kitorg dh jd UPPER FORM..ye,upper form yg baik..kan?? Hehehe....:D


Ingat lg mse form 1 mule2 aku masuk bukit katil... Aku masuk pertengahan tahun sbb sblom ni aku stay kt MUNSHI.. Ou yea,kt munshi aku byk dpt member yg baik2.. Mse aku stress diorg laa tmpt aku luahkan..diorg fhm sbb diorg sndiri yg dpt rse TENSION tu cmne.. Yelaa,mse tu form1...apelaa sgt kalau tak rindu family.. Eceh2,sbnrnye aku ni yg ngade2 nk kuar.. Bile dh keluar rse menyesal sgt2 pon ade..tp bnde dh jadi..nk kenang pon tak gune gak.. Nak tau knpe aku menyesal?? Yelaa,munshi tu standard die lg tinggi dari bukit katil.. Result exam pon boleh tahan .. Ramai yg straight As PMR.. Lg satu,bile aku dh pndh bkt katil,aku dh tak amik ARAB.. Yes,the only language that we can understand when reading AL-QURAN.. Lg satu kelas KKQ.. Kt situ laa aku belajar TARANNUM, HAFAZ SURAH2 yg pnjg,hukum tajwid yg tak prnh aku tau..SOLAT JEMAAH (skrg nk solat jemaah pon susah).. Dan yg paling penting akk2 dorm yg baik & pandai2..


#KAK RAB
#KAK FILA
#KAK SARA
#KAK BIELA


Mse aku nk pindah , mcm2 pesanan yg diorg bg kt aku.. Rate2 nye 24434.. Tau kan?? That's mean: jgn prnh tinggalkan solat.. Aku rindu suasana asrama.. Serious! Kalau laa aku dpt SBP,aku takkan sia2 kan peluang yg die bg.. Campak laa aku kt mne sekalipon.. INSYAALLAH~ .. Kt bwh ni laa pesanan diorg...penuh makna!


drpd KAK FILA...die baik sgt gn aku :)
ni drpd ATIQAH SALAMON.. :)
drpd NURINA...aku syg die

#ANIS KHALIDAH! bestie munshi aku

#ni lak drpd BALQIS.. :)

#nI drpd MIJA.. die pon ikot jejak lgkh aku kuar asrama


#ni lak drpd TENGKU AMIRAH...die dari TERENGGANU

#NALIYANA..hehe, die ni penolong mse form1

#ni  drpd AMIRAH HANI...die sedih betol aku nk pndh

#ni drpd ZALINA ke ZULIKHA..diorg twins!

AKU RINDU KORG SGT2.... RESULT PMR KORG MCM MNE EK?? HARINI KORG DH BALEK ASRAMA... SEDIH... YG PASTI AKU SENTIASA RINDU KORG !!


TERIMA KASIH SBB AWK SUDI BACA POST SAYA.. KOMEN-KOMEN LAA...

0 comments: