Missing :")

Thursday, 15 March 2012



hey readers, harini kan aku rse sedih sgt sbb baru smlm aku study gn member aku ni.. Dia pandai tp tak apply sbp so that she will not moving and staying in smk bukit katil. Aku belajar dgn die sbb mmg aku dh biase dgn die, ape yg aku tak fhm... die tak prnh jemu ajar aku.. Setiap ape yg dia ajar, aku akn faham... 2 hari mmg tak cukup belajar dgn die... Sometime bile kt skolah, aku mesti teringat die.. ALWAYS!

Aku tak jumpe member aku yg lain... diorg pon bz. Masuk bahas laa, solar boat, solar car, roket air... Kalau aku still ade kat situ, mesti kite same2 buat preparation kan.. Kenangan yg aku takkan lupe bile kite masuk Cooking With Nature.. kenangan! dan kite menang kan peringkat negeri... =)

Kat sini aku take time to study new subject and the miserable formula... I really need a friend like u , Kavin to help me in my education.. Kalau nk tanye ckg pon ade msenye sbb sometime ckg bz, kalau tak pon kitorg yg bz... Harini diorg g KL... without me n pg td lak BFF aku mssg n ckp die sunyi duduk dlm bas sbb biasenye aku duduk gn die... Last year pon kitorg duduk sme2 g Sunway Lagoon smpai Azizi ckp kitorg pasangan paling bahagia.. emm..


# she is my B.F.F


TERIMA KASIH SBB AWK SUDI BACA POST SAYA.. KOMEN-KOMEN LAA...

The Love of Epidendrium

Sunday, 11 March 2012



Holla! Harini zee nk cter psl rumah sukan zee.. Oke, ZEE dpt rumah epi.. aku pon xtau laa EPI ni ape.. tgk cm binatang kt laut uh.. alaa, cm coral..em tp cantek! Time ni kitorg saje je amik2 gmbr.. yelaa, form 5 ade UOR kt dorm sebelah.. kite epi 2 tau.. akk dorm kite baik.. Sungguh aman dan harmoni! =D

Time free-2 cmni laa msenye utk snap2... wakakaka =D , jiran kite ialah epi 1.. penghuni die pon sporting..! Ramai laa jgk dormmate aku jd classmate aku.. hmm.. syg 4 HELPILIA!.. adelaa sorg kwn ni.. nme die AIN.. haa! die suke lukis lembu.. kt whiteboard, buku n tag nama kt meja.. hahaha... Comel le tuh =P
ape lg ? haa! dormmate aku nme-2 diorg.. tasnim, liyana, ainaa, fatin, fatini, azura (rock), wani, ida, alia ... PEACE (Y) ... tgk laa kt bwh ni :::








buli budak second intake ape ??

credit ---> ainaa


TERIMA KASIH SBB AWK SUDI BACA POST SAYA.. KOMEN-KOMEN LAA...

Cross-country SESERI



Haihoo! I'm back world! but just for a week.. what a short time right.. oke, kali ni Kite nk cter lg pasal seseri.. kt sane diorg panggil kite ZEE.. RAD pon ade but sikit je yg panggil... so, kt sini.. I bahasakan diri I ZEE ye.. on 4th march, we all join World Kidney Day Run kt Dataran Merdeka skaligus gabung dgn school cross-country.. kitorg group H.. waa, penat jugak laa.. You know what? Mmg heaven bile keluar dari seseri.. dpt tgk dunia luar.. BEST! ramai gak laa yg join event tu.. Kitorg naik 6 bas.. bas SESERI, SSP, INTE GOMB, SEMASHUR n lg 2 tu tak ingat.. wakakaka =D

Aku dpt no 8 jek n time taken dlm 42 min.. hahaha, lmbt kan ?? but never mind laa, as long as i got the certificate n medal from the organiser.. kt situ ade booth.. mcm2 laa aku bedal.. tupperware laa belon laa kipas laa even biskut pon aku beli.. hahaha.. well, kalau duduk asrama stok biskut mmg penting.. haha (Y)
sbb kitorg kuat melantak.. so kalau ade yg ckp dok asrama makin kurus tu, zee lebih prefer to deny it.. =P

At the end of the event, ade cabutan bertuah.. n kitorg fahamkan spe yg dpt cabutan bertuah tu dpt I-PAD.. wooaa! spe taknak kan ?? ... ingatkan budak seseri xde yg dpt.. rupenye ade jugak.. HAA! Ingatkan diorg dpt laa i-pad, rupenye hamper, biskut n ape ntah lg.. mmg untunglaaa spe yg dpt i-pad free tu.. yela, aku bknnye ade pon.. =P NAK JUGAK !!!!.. hahaha... peace . That's all i guess.. Let's go through the pics --->






# with seniors


TERIMA KASIH SBB AWK SUDI BACA POST SAYA.. KOMEN-KOMEN LAA...