Missing :")

Thursday, 15 March 2012



hey readers, harini kan aku rse sedih sgt sbb baru smlm aku study gn member aku ni.. Dia pandai tp tak apply sbp so that she will not moving and staying in smk bukit katil. Aku belajar dgn die sbb mmg aku dh biase dgn die, ape yg aku tak fhm... die tak prnh jemu ajar aku.. Setiap ape yg dia ajar, aku akn faham... 2 hari mmg tak cukup belajar dgn die... Sometime bile kt skolah, aku mesti teringat die.. ALWAYS!

Aku tak jumpe member aku yg lain... diorg pon bz. Masuk bahas laa, solar boat, solar car, roket air... Kalau aku still ade kat situ, mesti kite same2 buat preparation kan.. Kenangan yg aku takkan lupe bile kite masuk Cooking With Nature.. kenangan! dan kite menang kan peringkat negeri... =)

Kat sini aku take time to study new subject and the miserable formula... I really need a friend like u , Kavin to help me in my education.. Kalau nk tanye ckg pon ade msenye sbb sometime ckg bz, kalau tak pon kitorg yg bz... Harini diorg g KL... without me n pg td lak BFF aku mssg n ckp die sunyi duduk dlm bas sbb biasenye aku duduk gn die... Last year pon kitorg duduk sme2 g Sunway Lagoon smpai Azizi ckp kitorg pasangan paling bahagia.. emm..


# she is my B.F.F


TERIMA KASIH SBB AWK SUDI BACA POST SAYA.. KOMEN-KOMEN LAA...

0 comments: